Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Workshop F.E.M.E.I.A

Home/Workshop F.E.M.E.I.A
Workshop F.E.M.E.I.A

Avem o Veste FANTASTICĂ!

Workshop-ul F.E.M.E.I.A. va fii OFFLINE!

Da! Ai citit bine: OFFLINE, adică în sală! Unde? La Timișoara, orașul în care Echipa F.E.M.E.I.A. s-a fondat !

 

Timișoara, frumosul oraș de pe Bega, emană o eleganță istorică și o diversitate culturală care o transformă într-un oraș unic. Ca parte a unei inițiative îndrăznețe, Timișoara a fost desemnată Capitală Cultural Europeană în anul 2023, marcând astfel un moment de glorie și punând în lumină bogăția sa culturală și arhitecturală! 

Este o ocazie UNICĂ să ne întâlnim, să ne conectăm și să ne îmbrățișăm! TEMA evenimentului este FEMEIA AUTENTICĂ din zilele noastre. Vom explora împreună ce înseamnă să fii autentică azi, ce atitudine merită să adoptăm, cum ne purtăm elegant prin viață, aducând echilibru și armonia în noi și în familiile noastre.


Valorile se schimbă, și e normal să se întâmple asta. Te invităm să vorbim despre ce înseamnă valorile cardinale, vom identifica împreună, fiecare, propriile sale valori și vom descoperi ce înseamnă să trăim o viață plină de semnificație ghidate de principiile fundamentale esențiale într-o societate în continuă schimbare. 
 

Vom crea spațiu pentru inspirație, pentru conectare, pentru momente memorabile #împreună, vom explora și vom aduce mai multă claritate asupra a ceea ce înseamnă să fii autentică în ziua de azi, într-o lume în care schimbarea este singurul lucru constant.

Într-un univers în continuă evoluție, împreună vom descoperi că autenticitatea este o comoară prețioasă în călătoria noastră. Vom aborda schimbările și provocările cu încredere, împărtășind experiențe și învățând unele de la altele. Prin conexiunea noastră, vom crea spații sigure pentru a vorbi despre autenticitate și a aduce la lumină esența fiecărei femei.


Fiți pregătite să ne bucurăm de fiecare moment, să ne conectăm la nivel profund și să aducem în prim-plan autenticitatea și valoarea noastră în această lume plină de schimbări.


Acest workshop nu este doar un eveniment, ci o încântătoare oportunitate de a ne conecta și de a crea experiențe memorabile împreună. Te invităm să ni te alături nouă, echipei F.E.M.E.I.A., în această călătorie minunată #împreună, unde vom explora, vom crea și vom descoperi ce înseamnă să fim FEMEIA AUTENTICĂ în lumea de azi.

Va fi ediția cu numărul 5 și merită să o celebrăm așa cum se cuvine! Ne propunem să aducem o doză specială de entuziasm și inspirație.

Ediția noastră jubiliară va fi o sărbătoare a evoluției și a legăturilor frumoase create de-a lungul timpului. Vom aminti momentele speciale, vom onora contribuțiile fiecărei participante și vom sărbători reușitele noastre comune într-un spirit de recunoștință și apreciere reciprocă.


Prin aducerea unor elemente surpriză, activități speciale și intervenții memorabile, ne propunem să facem ca această ediție să fie cu adevărat remarcabilă și memorabilă pentru toți cei implicați. Este o ocazie de a sărbători nu doar workshop-ul în sine, ci și parcursul fiecăreia dintre noi în căutarea autenticității și în dezvoltarea unei atitudini și eleganțe autentice.


Așadar, să ne pregătim pentru un eveniment cu totul special. Centrul de Conferințe Meet@ZET, al celui mai nou hotel de 5***** din Timișoara ne va găzdui cu măiestrie. Vom sărbători împreună a cincea ediție a Workshop-ului F.E.M.E.I.A., contribuind la consolidarea legăturilor noastre și la împărtășirea bucuriei către noi orizonturi într-un loc cu totul și cu totul aparte.

Workshop F.E.M.E.I.A
Speakerii Evenimentului
Elena Condac - Fitness

Mindful FIT: Echilibrul MINTE-CORP
prin FITNESS


Elena este instructor și antrenor personal de Fitness. Dorește să împărtășească din ceea ce cunoaște într-un mod cât mai valoros, autentic, creativ și inspirațional pentru a scoate tot mai mulți oameni din rutina sedentarismului, să facă loc mișcării fizice în viața lor, cu bucurie și să rămână perseverenți. Este mai mult decât fitness, îți antrenezi corpul, dar și mintea. Mișcarea transformă! Fii autentică în felul tău!

Mara Iepure - Energie

Gustul Autentic al Fericirii: Delicii Raw Vegane pentru Femeia Modernă

Mara iubește să pregătească rețete dulci! De câțiva ani a descoperit că ”A mânca sănătos poate fi chiar gustos”. Misiunea ei este de a crea rețete dulci cu ingrediente care susțin o dietă sănătoasă. Fiecare desert este meticulos conceput pentru a aduce pe lângă plăcerea gustului și o doză autentică de sănătate, transformând fiecare experiență gustativă într-o călătorie benefică pentru organism. ”E timpul să gătești deserturi sănătoase pentru familia ta!”

Gianina Șadi - Motivație

Autenticitatea Redefinită: O călătorie personală către adevăr și împlinire

Gianina este coach, studiază psihologia și adoră să abordeze teme ce țin de: motivație, inspirație, emoții, valori, credințe limitative, conștientizări, vindecare, asumare și schimbare. Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care vor să își descopere emoțiile și, integrându-le să facă pace cu ele. Alături de Gianina vom avea ocazia să lucrăm cu propriile emoții, pentru a ne crea o viață împlinită, autentică. 

Lavinia Bratu - Evoluție

O viață trăită în Autenticitate


Lavinia, biolog, psiholog, dr. în științe și terapeut, ne va împărtăși despre povestea sa, drumul și misiunea sa personală, și despre valorile cardinale ale omului. 
Lavinia iubește oamenii, cu tot ce poate face fericit și împlinit un om. Ea ne invită la introspecție, oferind informații valoroase, din neuroștiință și psihologie, cu dorința de a ne inspira și motiva pentru a căuta mereu binele din viața noastră.  Cum să fim mai fericite decât orice om bogat doar pentru că avem claritate la nivel de valori cardinale și ne trăim viața conștient și guvernată intenționat de acestea.  

Adriana Roman - Identitate

Un Brand Personal AUTENTIC – superputerea ta în plan profesional

 

Adriana ne va provoca să ne uităm la identitatea noastră, la acea parte a ființei care evoluează odată cu rafinarea perspectivei de viață. La 20 de ani vedem viața într-un fel, la 30 de ani în alt fel, iar după 40 de ani ne apropiem tot mai mult de autenticitatea ființei noastre și simțim că vrem să fim mai în acord cu sufletul nostru… Indiferent de vârsta pe care o ai acum, Adriana ne propune o călătorie fascinantă – aceea de definire a identității personale din prezent și conectarea acesteia la un vis sau un proiect pe care l-ai ținut prea multă vreme în umbră.

Raluca Bugariu - Armonie

Echilibrul și Unicitatea: fundamentele unei călătorii asumate

 

Raluca iubește ordinea pentru că ea aduce claritate și rezultat în consolidarea unicității personale și în echilibrarea ariilor vieții. Raluca ne va invita la Armonie și echilibru, la a descoperi rutine și obiceiuri surprinzătoare pentru o viață autentică. Vom afla despre comunicarea empatică și onorarea propriei energii feminine. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru că pot aduce pace interioară și armonie în familie, iar familia este locul în care ne petrecem viața și depinde de noi ca acest loc să fie unul care ne aduce bucurie, nu … altceva.

Una dintre surprizele evenimentului nostru este că vom avea 2 invitate speciale, 2 doamne excepționale:
Florina ONEȚIU

Caruselul leadership-ului feminin. 

Cum Inovația schimbă jocul.

Este Femeie, Soție, Mamă.
Este Antreprenor de peste 18 ani, partener executiv în LifeCare.
Este Fondatoarea fundatiie LifeCare și Fondatoarea Rețelei de Centre de Fericire.

A creat proiectul inovativ ”Academia Femeilor” și multe alte proiecte dedicate susținerii și promovării femeilor. 
Este Catalist de Inovație și Marketing Expert cu experiență de peste 20 de ani în procese de consultanță pentru strategie de marketing în peste 62 de companii antreprenoriale.
Este Consultant de business și Coach acreditat .

Ioana MAFTEIU

Explorând Pas cu Pas: Povestea unei Mame,
Antreprenoare și Profesoare de Joacă

Este femeie, mama de 2 băieți, soție, antreprenor, profesor, chiar și Profesoara de Joaca. Predă de la 13 ani și iubește să fie printre copii. Pasiunea ei este neruoștiinta, iar modurile în care se relaxează sunt lectura, mersul cu bicicleta și schiatul.
Este fondatoare brandului “Profesoara de Joacă”, prin care Ioana oferă resurse, activități și materiale educaționale pentru părinți și educatori, în scopul de a promova joaca creativă și educația prin experiență pentru copii. Este un proiect apreciat și popular în domeniul educației și dezvoltării copiilor, în comunitatea de părinți și educatori. 

Cui i se adresează acest eveniment? Cine ar trebui să participe?

♥ Femei pasionate de dezvoltarea personală și profesională:

Dacă ești o femeie dornică să-și exploreze potențialul, să-și îmbunătățească abilitățile și să-și construiască un viitor mai strălucitor, atunci acest workshop este pentru tine. Vom explora împreună modalități practice de a crește în plan personal și profesional, aducând la lumină autenticitatea și determinarea pe care o avem în interiorul nostru.

♥ Femeile interesate de subiecte precum autenticitate, atitudine, eleganță și valori:

Dacă aceste cuvinte resonază cu tine și simți că există mereu spațiu pentru creștere și rafinare în aceste aspecte, te îndemnăm să ni te alături. Vom discuta despre cum să-ți îmbrățișezi autenticitatea, să-ți redefinești atitudinea și să-ți descoperi propria definiție a eleganței într-un mod autentic și personal.

 Femei care își doresc să împărtășească și să învețe de la experiențele altora:

Fie că vii cu o poveste inspirațională, fie că ești aici pentru a asculta și învăța de la ceilalți, workshop-ul nostru oferă un cadru deschis și prietenos. Aducem împreună o comunitate diversă, gata să împărtășească, să asculte și să se sprijine reciproc în călătoria către autenticitate și dezvoltare personală.


Indiferent de motivul pentru care alegi să participi, suntem aici pentru a construi împreună un spațiu în care fiecare femeia să se simtă valorizată, inspirată și susținută în călătoria sa unică.

Workshop F.E.M.E.I.A
Programul evenimentului:

9 Martie 2024

10 Martie 2024

Tur ghidat 1h cu ghid local.

Workshop F.E.M.E.I.A
Ce variante de costuri sunt?

Te invităm să alegi pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Sunt 3 variante disponibile, mai jos. 

Fiecare pachet a fost meticulos creat pentru a satisface diverse așteptări, oferindu-ți posibilitatea de a alege exact ceea ce îți dorești. Astfel, îți poți modela experiența în funcție de propriile tale standarde și dorințe.

Așadar, hai să începem această călătorie extraordinară și să descoperim împreună pachetul perfect pentru tine!

Bilet BASIC
lei 299
  • Acces la eveniment și goodie bag
Bilet STANDARD
lei 598
  • Acces la eveniment și goodie bag
  • Prezentările ppt ale speakerilor
  • Voucher* de 500 lei pentru viitoarele evenimente F.E.M.E.I.A.
Bilet PREMIUM
lei 1152
  • Acces la eveniment și goodie bag PREMIUM
  • Prezentările PPT ale speakerilor
  • 8 e-bookuri cu informații practice
  • Voucher* de 1000 lei pentru viitoarele evenimente F.E.M.E.I.A.
  • Acces la sesiunea de Networking
  • Access la Prânzul VIP alături de speakerii invitați

*voucher valabil până la finele anului 2024.  Cu fiecare voucher, deschizi uși către experiențe incredibile – anul 2024 este anul tău pentru a străluci! 🌟

Nu rata oportunitatea de a face parte dintr-o experiență dedicată femeilor, unde vom crea amintiri și vom explora împreună calea către o viață împlinită și autentică.
Te așteptăm cu drag să conectăm inimi și să creăm împreună această călătorie extraordinară către descoperirea FEMEII AUTENTICE din tine!
Workshop F.E.M.E.I.A
Iată ce spun participantele la Workshop-ul F.E.M.E.I.A:
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top