Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Povestea

Home/Povestea
Povestea

F.E.M.E.I.A.

Echipa F.E.M.E.I.A. s-a format în anul 2021, când noi, cele 6 femei ne-am unit din dorința de a contribui, fiecare cu expertiza ei, oferind lumii din ceea ce cunoaște și trăiește.


Astfel, #împreună am pus bazele unei comunități de femei în care susținerea reciprocă, conectarea, încrederea și iubirea sunt la loc de cinste.


La scurt timp s-a conturat și numele grupului: F.E.M.E.I.A.

Povestea

Fiecare literă are o semnificație aparte și însumează cele 6 domenii principale din spatele conceptului:

F - Fitness

F - Fitness

E - Energie

E - Energie

M - Motivație

M - Motivație

E - Evoluție

E - Evoluție

I - Identitate

I - Identitate

A - Armonie

A - Armonie

Am pornit cu încredere, dar sfioase, având conștiința unei responsabilități pentru schimbarea în bine a stilului de viață contemporan.

Am început cu zâmbetul pe buze, mânate de dorința de a face bine, de a ajuta, de a crea contexte de creștere și transformare pentru cei care își doresc cu adevărat acest lucru.

Am luat totul ca pe o provocare, ca pe o călătorie la capătul căreia ne vom redescoperi și vom crea #împreună noi experiențe și povești de viață.

În anul 2021 au avut loc primele workshop-uri internaționale, iar în anul 2022 am susținut prima tabără F.E.M.E.I.A., un context de învățare și conectare inimă la inimă.

Iar acum continuăm să mergem înainte #împreună, ținându-ne de mână, să construim o comunitate de femei deschise – care își doresc să evolueze pe scala conștiinței înspre fericire – și să inspirăm spre a atinge pacea minții și a sufletului.

Povestea

Cine suntem noi?

Echipa F.E.M.E.I.A este formată din 6 femei, care oferă conținut și experiențe valoroase în domenii precum:

 

F – Fitness

E – Energie

M – Motivație

E – Evoluție

I – Identitate

A –Armonie

Povestea
Elena-Condac
Elena CONDAC FITNESS
Elena Condac este instructor și antrenor personal de Fitness. Dorește să împărtășească din ceea ce cunoaște într-un mod cât mai valoros, creativ și inspirațional pentru a scoate tot mai mulți oameni din rutina sedentarismului, să facă loc mișcării fizice în viața lor cu bucurie și să rămână perseverenți. Este mai mult decât fitness, îți antrenezi corpul, dar și mintea. Mișcarea transformă!
Mara-Iepure
Mara IEPURE ENERGIE
Mara iubește să pregătească rețete dulci! De câțiva ani a descoperit că ”A mânca sănătos poate fi chiar gustos”. Misiunea ei este de a crea rețete dulci cu ingrediente care susțin o dietă sănătoasă: ”E timpul să gătești deserturi sănătoase pentru familia ta!”
postare_Facebook (1080 × 1080 px) (597 × 800 px) (1)
Gianina ȘADI MOTIVAȚIE
Gianina este coach în Inteligență Emoțională. A pornit în călătorie dintr-o nevoie personală, cea a descoperirii de sine și a vindecării trecutului. Acum, misiunea ei este să îi ajute pe cei care vor să lucreze cu emoțiile lor și, integrându-le, să facă pace cu ele, pentru a avea o viață împlinitoare.
Lavinia-Bratu
Lavinia BRATU EVOLUȚIE
Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator, autor și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Îi sunt dragi oamenii și își petrece mult timp conectată cu poveștile lor de viață.
Adriana-Roman
Adriana ROMAN IDENTITATE
Adriana Roman este scriitoare, mamă și specialist în branding. Prin munca sa îi ajută pe oameni să-și pună în serviciul omenirii darurile cu care aceștia au venit înzestrați, să trăiască o viață mai simplă, cu mai mult echilibru în planurile personal și profesional.
Raluca-BUGARIU
Raluca BUGARIU ARMONIE
Raluca oferă consultanță și ghidaj femeilor pentru care armonia familiei este o cale, o misiune, o valoare. Ea, în calitate de trainer, facilitator, coach și consultant, te poate ajuta să implementezi obiceiurile care pun în ordine lucrurile, emoțiile, activitățile și relațiile tale și ale familei.
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top