Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Puterea Comunității

Home/Motivație/Puterea Comunității
22apr.

Împreună suntem mai puternici.

Sunt sigură că ai auzit și tu expresia aceasta.

În urmă cu câțiva ani mi se ridica părul pe mâini de fiecare dată când o auzeam. Nu înțelegeam seminificația din spate. Ba chiar mi se părea exagerată, deplasată.

Pentru cei ca mine, mai introvertiți, astfel de expresii, despre ”împreună”, pot fi ca o mâncare extrem de sărată: arată bine, însă nu o poți mânca.

Dar nimic nu e pentru totdeauna. La fel se întâmplă și cu convingerile. Dacă îți dai voie să vezi și alte variante, vei avea surprinderea să te descoperi și pe tine altfel. Iar mai apoi vei vedea și viața altfel.

Am ajuns în grupul F.E.M.E.I.A. dintr-o greșeală. Așa credeam atunci. De fapt, Dumnezeu le-a rânduit pe toate. Lavinia Bratu (E.voluție) a zis: ”Vreau să formăm un grup și te vreau și pe tine parte din acest grup.”

Cu un gol în stomac am zis ”Da”. Ea vedea ceva ce mie mi se părea imposibil. Dar imposibilul a devenit posibil. Și de atunci a început magia.

Dacă ar fi să mă întrebi ce am dobândit în toți acești ani, pot spune cu încredere că cel mai valoros lucru pentru mine este curajul de a mă integra printre oameni cu o conștiință înaltă, care lucrează mereu cu ei înșiși, pentru a trăi frumos, în acord cu valorile și credințele lor, dăruind și celor din jur din ceea ce au ei cel mai valoros.

Am văzut personal ce înseamnă puterea comunității și cum te poate transforma.

Se spune că suntem suma/media celor 5 persoane cu care ne petrecem cel mai mult timp. Ei bine, am experimentat asta cu adevărat. Dacă înainte fugeam de oameni, de mine însămi și de propria viață, acum îi caut cu privirea pe ceilalți, să le văd inimile. Și mă caut și pe mine, să mă văd și pe mine. O perioadă am vrut să învăț tot ce se poate învăța, ca un copil curios. Am început să citesc cărți psihologice și de dezvoltare personală, să ascult podcasturi și să particip la multe evenimente și tabere de dezvoltare personală. Apoi am urmat un curs de calificare în coaching și m-am înscris la Facultatea de Psihologie. În tot acest parcurs mi-am dat seama cât de important este ca tot ce învăț și trăiesc să transmit și celorlalți. La ce folos să îmi rămână doar mie? Asta facem noi, eu împreună cu Elena, Mara, Lavinia, Adriana și Raluca: dăruim din tot ce cunoaștem și trăim.

Cu ajutorul oamenilor de lângă noi putem să vedem lumina atunci când e întuneric, putem să descoperim părți din noi de care nu am fost conștienți vreodată și să decidem ce are sens pentru viața noastră și cum vrem să trăim.

Aș vrea să te provoc să te gândești la ceva. Știind că te poți schimba în bine doar cu ajutorul celor 5 persoane cu care te însoțești, oare cum va fi atunci când alegi un grup mai mare de oameni, ca și tine, cu dorințe, aspirații, credințe și valori similare? Cât de mare poate fi impactul asupra vieții tale atunci?

Prin F.E.M.E.I.A. vrem să construim o comunitate mare de femei cu dorințe, credințe și valori similare, care să își dea mâinile și, susținându-se reciproc, să călătorească ÎMPREUNĂ pe acest drum numit viață.

Primul și cel mai important lucru pentru noi este conectarea. Acea conectare autentică, inimă la inimă, în care ne vedem unele pe celelalte cu adevărat, fără să ne judecăm.

Să ne privim cu curiozitate, cu blândețe și empatie, aceasta este cea mai mare dorință a noastră. Mai apoi putem vorbi și despre cunoștințe și informație.

Având toate acestea în minte, mergem înainte cu curaj. Și…personal abia aștept Tabăra F.E.M.E.I.A. din vara aceasta (mai multe detalii aici), un concept pe care l-am creat pentru femei ca mine și ca tine, care își doresc  un grup în care să se simtă ACASĂ. Iar în tabără exact despre asta e vorba: despre noi, luându-ne de mână, pentru a trăi timp de câteva zile conectarea autentică, experiențe transformaționale și mai apoi a afla cunoștințe și informații valoroase.

Acum, pentru mine are mare sens cuvântul ”împreună”. Dacă ar fi să mă gândesc la un alt cuvânt semnificativ pentru ”împreună”, acesta ar fi SPERANȚĂ.

Cu curaj și speranță, împreună să mergem înainte.

Gianina Șadi – M.otivație

Tags:

Discussion

  1. Da, ce frumos lucrează Dumnezeu în viețile noastre… Și El ne vorbește prin oameni… Sunt recunoscătoare și bucuroasă să mă știu alături de voi, femei dragi și vrednice!

Comments are closed.

Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top