Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Joc H.A.I. #împreună

Home/Joc H.A.I. #împreună
Joc H.A.I. #împreună

Povestea jocului H.A.I. #împreună!

H.A.I. #Împreună este un joc inițiat în primele zile ale anului 2021, din dorința de a aduce la un loc, sub o formă ușor de înțeles, informații și idei complexe despre stilul de viață sănătos: alimentar, mental, emoțional, relațional.

Conceptul #Împreună este motorul acțiunilor din comunitatea Dietetica, lansat de Lavinia BRATU, prin care își dorește: comuniune, conectare și creștere!

Acest concept este dus mai departe și în comunitatea F.E.M.E.I.A, în care ne dorim să creștem alături de femei dornice de evoluție.

Prin acest joc creăm împreună contexte de conectare și creștere, pentru familii și grupuri de prieteni, pentru bunici și nepoți, părinți și copii.

Jocul a fost creat de echipa F.E.M.E.I.A., powered by #dietetica, formată din: Elena Condac, Mara Iepure, Gianina Șadi, Lavinia Bratu, Adriana Roman, Raluca Bugariu, împreună cu Călin Iepure.

Scopul jocului este de a deveni omul cu obiceiuri bune, asociate unui stil de viață sănătos, colectând cât mai multe puncte. Jocul a fost conceput pentru a oferi perspective diferite a ceea ce înseamnă un stil de viață împlinită, un corp armonios și sănătos, o minte echilibrată și relații benefice.

TRANSPORT GRATUIT!
Joc H.A.I. #împreună

Acest joc a fost rânduit să fie pentru noi toți, cei care suntem prinși în vâltoarea vremurilor și, cumva, ne-am obișnuit să luăm totul prea mult în serios.

H.A.I. este un acronim:

H. vine de la HRANĂ – hrană pentru corp, hrană pentru minte, hrană pentru relații și pentru viață

A. vine de la ACȚIUNE, în joc și în viață

I. vine de la INSPIRAȚIE – să ne schimbăm gândurile și obiceiurile, să ne inspirăm în a avea un stil de viață mai echilibrat.

Jocul surprinde Omul în mai multe arii importante din viața sa.

Ce oferă concret acest joc:

Inspirație pentru a trece la acțiune și a adopta un stil de viață sănătos

Informații utile, științifice, din domeniul alimentației, mișcării, obiceiurilor, emoțiilor, motivației, distracției etc

Un cadru inovativ de învățare experiențială 

Îndrumare, pentru a te ajuta să obții o disciplină, formată din ritualuri și obiceiuri sănătoase, pentru a avea o viață împlinită

Un cadru excelent pentru a avea un timp de calitate împreună cu cei dragi

Momente de conectare atât cu cei de la masa de joc, cât și cu cei din exterior, prin provocări amuzante și distractive

TRANSPORT GRATUIT!

Prin joacă se integrează mai bine o informație de calitate semnificativă, iar integrarea are loc mai ușor. Filtrarea informației adusă prin cărți de joc, aleasă cu grijă, este de fapt marele câștig al acestui joc. Ne pune împreună, ne conectează.

H.A.I. #împreună este construit pentru acei oameni care își doresc cunoaștere și creștere și în același timp își doresc și să se bucure de momente minunate cu cei din jurul lor, să se joace și să creeze amintiri frumoase #împreună!   

Jocul este despre a face lucruri #împreună, despre HRANĂ pentru corp, minte, relații și viață, despre ACȚIUNE, în cunoaștere, care să aducă sens, și despre INSPIRAȚIA de a trăi viețile plenar, cu toată bucuria și cu toată măreția de care suntem capabili.

TRANSPORT GRATUIT!
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top