Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Cele patru zile memorabile din Tabăra F.E.M.E.I.A. – Ediția a II-a

Home/Armonie/Cele patru zile memorabile din Tabăra F.E.M.E.I.A. – Ediția a II-a
5aug.

Departe de agitația zilnică a orașului, în cadrul minunat pe care ni l-a oferit pensiunea Sibiel, a avut loc o tabără unică și inspirațională numită F.E.M.E.I.A. cu activități din domeniile Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie.

Aceasta a fost o experiență transformațională de patru zile, în care femei din toată țara s-au adunat pentru a-și descoperi forța interioară, a împărtăși povești și a crea conexiuni puternice între ele. Înconjurate de natură și susținute de o comunitate înțelegătoare, femeile au descoperit că forța interioară vine dintr-un mediu în care se cultivă iubirea de sine și încrederea în potențialul propriu.

Fiecare zi a fost o călătorie fascinantă de autocunoaștere și împuternicire.

Ziua 1: “Sus să avem inimile.”

Primul modul din #tabăraFEMEIA2023, a început cu acest gând:

”Doamnelor, vă provoc să învățăm împreună A NE PRIVI în toate aceste zile una pe cealaltă cu ADMIRAȚIE și RECUNOȘTINȚĂ. Să creștem și să sporim NOBLEȚEA sufletească, mai apoi să ne bucurăm de toată informația și structura din tabăra.

De ce admirație?

Pentru că acesta este un exercițiu de atenție și profunzime, un mod de a descoperi frumusețea și noblețea sufletească și LUMINA din fiecare om.

De ce recunoștință?

Pentru că suntem AICI #împreună.”

Ziua 2: CONECTARE, ATENȚIE, ADMIRAȚIE

Am început să ne împrietenim prin spațiul construit  în care încrederea, respectul și admirația au înflorit. Astfel că, am început să ne simțim ca între prieteni, să avem încredere, parte din autenticitatea noastră și deschidere către aceasta.

Am lucrat la ritualul de dimineață și de seară, cu Lavinia Bratu, Raluca Bugariu și Adriana Roman.

Ne-am mobilizat corpul alături de Elena Condac și ne-am organizat farfuria. Am pornit de la mitocondrii până la energia conștientă de care dispunem și cum să ne creștem această ENERGIE.

Am gătit alături de Mara Iepure un desert delicios la propriu, nu doar sănătos! Vă mărturisim că nu ne puteam opri din a savura ceva extrem de simplu pregătit pe loc de Mara… ”Curcubeu pe cerul gurii, da!”

Mai apoi, alături de Gianina Șadi, doamnele din tabără au început să se deschidă și să vorbească despre povestea lor de viață de până acum. De la emoție, către rațiune, cu pași înceți și siguri, fiecare în ritmul său.

Au fost multe îmbrățișări și bilețele scrise cu admirație…

Au fost întrebări…

Au fost și ochi sclipicioși…

Au fost multe zâmbete…

Au fost conștientizări…

Am fost noi toate conectate la noi și la cele de lângă noi prin ATENȚIE și ADMIRAȚIE, așa cum ne-am propus să fim în aceste zile de tabără.

Unul dintre cuvintele care a apărut cel mai des în această zi a fost ÎMPREUNĂ. Doamne ajută!

Ziua 3: „Un curcubeu de stare, pentru fiecare dintre noi.”

A fost o zi cu multe conștientizări.

După ritualul de dimineață am pornit către Schitul Sibiel. Ne-am luat cu noi pentru energizare sucuri dăruite taberei de către cei de la Sloop, un alt sponsor al evenimentului.

La 3 km de Pensiunea Sibiel, într-o vale acoperită de natură, ne-a întâmpinat un Părinte bătrân, parcă din altă lume, care ne-a cuprins cumva în sufletul său.

Am făcut câteva fotografii împreună cu Părintele care ne-a cutremurat prin starea sa de prezență firească la întâlnirea cu noi. Aplecat de spate, cu părul alb, pe când să plecăm către pensiune ne-a îndemnat să mai stăm în biserică, ”să nu ne grăbim”, să mai stăm și ”să ne liniștim”… Iar asta ne-a ferit de o ploaie cu rupere de nori, care ne-ar fi prins pe drum. Da, am stat lângă un om care avea alte canale de comunicare cu lumea, cu adevărat… Slavă lui Dumnezeu!

Ne-am întors cu bine, cu o pace în interior după binecuvântarea primită și ne-am conectat cu Adriana Roman, construind la propriu conștientizări despre identitatea noastră. Fiecare dintre noi, la final de modul am mărturisit cum se definește tipul de personalitate feminin, arhetipul său.

Ei bine, spre seară a fost super veselie și entuziasm trezit și pentru cele care nu se machiază și nu au nici un fard acasă!

Unul dintre partenerii taberei F.E.M.E.I.A. ne-a pus la dispoziție un make-up case box, cu cele mai căutate produse din brandul lor. Mai mult, am avut bucuria de a o avea alături de noi pentru 2 ore pe Lasita Monica – make up artist CUPIO.

Oare, vă imaginați ce răsfăț a fost, câtă bucurie, culoare, eleganță și frumusețe ne-a cuprins spre seară? Astfel că ne-am prins în horă, într-o petrecere White Party.

A fost dans, zâmbet, dulce sănătos pregătit de magica Mara.

A fost și vin, primit pentru tabără de la DOR care ne-a făcut posibil acest moment de celebrare.

Am scris mult despre ziua 3 pentru că a fost o zi lungă precum mai multe la un loc, prin acțiunile și stările, momentele trăite și în solitudine și împreună.

Toate aceste momente au fost cuprinse în fotografii pe care Kleo le-a surprins, fiind alături de noi în ziua 2 și 3 în calitatea sa de fotograf profesionist. Suntem recunoscătoare!

Ziua 4: Întărirea Legăturilor și Îmbrățișarea Viitorului

Ziua a început cu un moment plin de energie creat de toate participantele taberei noastre,  într-un Mastermind de F.I.T.N.E.S.S., alături de Health Coach Elena.

Raluca Bugariu a fost cea care a încheiat modulele educaționale, vorbind despre “Armonie în casă, relații și obiceiuri”. După ce am conștientizat că ordinea înseamnă eliminare și organizare, am aflat despre secretele relațiilor, explorând “eșarfele relaționale” și comunicarea eficientă nonviolentă.

Ne-am angrenat cogniția și am recapitulat conceptele importante ale taberei. Ne-am rescris poveștile și ne-am aliniat planul de acțiune pentru următoarele cel puțin 30 de zile.

În Tabăra F.E.M.E.I.A. se rescriu povești de viață și se conturează noi perspective, se integrează noi obiceiuri și se leagă prietenii.

Acum, avem noi ambasadoare în Comunitatea F.E.M.E.I.A. , dornice să fie o sursă de inspirație pentru cei din jurul lor.

#shinetogether

Să creștem împreună!

Tags:
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top