Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Desert rapid cu mere – parfumează-ți toamna cu miresme aurii!

Home/Energie/Desert rapid cu mere – parfumează-ți toamna cu miresme aurii!
18sept.

Bomboane cu măr și scorțișoară

Toamna se simte în aer: arome fel și fel! Ne luăm rămas bun de la vară și ne întoarcem la școală!

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă de DULCE SĂNĂTOS, un desert rapid, perfect pentru gustarea dulce din pachetul de la școală, de la muncă sau de la ceaiul de la ora cinci! Ușor de pregătit și delicios de savurat!

Aceste bomboane aduc cu ele aroma toamnei îmbelșugate dată de merele și scorțișoara din compoziție. Sunt o alternativă sănătoasă la produsele de cofetărie tradiționale și le putem savura ca un mic dejun rapid, ca o gustare (chiar înainte de antrenament, la școală sau la muncă) sau chiar ca un desert hrănitor atunci când vrem să savurăm ceva bun alături de o ceașcă aburindă de ceai!

Ce se întâmplă când îți este poftă de ceva dulce cu măr și scorțișoară, și vrei să mănânci mai puțin zahăr procesat? Ei bine aceste bomboane cu măr și scorțișoară pot fi o alternativă excelentă pentru tine!

Dacă iubești merele și scorțișoara, vei iubi și aceste bomboane parfumate! Sunt practic niște mingi energetice care te vor umple de bună dispoziție și îți vor delecta papilele gustative.  Merele delicioase și scorțișoara intensă sunt combinația favorită a toamnei!

Aceste mici bomboane sunt un deliciu! Sunt moi și ușor de mestecat, îndulcite cu caise deshidratate, mere proaspete și răsfățate cu scorțișoară. Această rețetă este raw-vegană, fără gluten, fără lactoză și fără zahăr procesat.

Ingrediente:

– o cană de făină de migdale
– ½ cană caise deshidratate moi
– 1 măr potrivit
– 1 linguriță de scorțișoară
– 2 lingurițe de îndulcitor lichid, după gust
– câteva felii de mere deshidratate pentru decor.

Toate aceste ingrediente se mixează împreună într-un robot, pentru câteva minute până se leagă compoziția. Gustați și în funcție de preferință, de aromele și parfumul merelor, puteți adăuga în această etapă mai mult sau mai puțin îndulcitor: sirop de agave, arțar sau miere. Apoi  mixați din nou. Formați mici biluțe dulci care se pot servi direct așa sau, după preferință, pot fi învelite în măr deshidratat zdrobit .

Fiecare bomboană este plină de fibre, nutrienți și grăsimi sănătoase. Luați una (sau două, sau trei!) ca gustare înainte de antrenament, poate fi combustibil și după antrenament sau pentru a vă satisface pofta de dulce din timpul zilei. Parfumul merelor de toamnă și intenistatea scorțișoarei pot crea un desert delicios de savurat împreună cu cei dragi! Enjoy!

Aceste bomboane cu măr și scorțișoară sunt:

– Raw- vegane, fără coacere, fără gluten, fără lactate și fără ulei

– O rețetă de desert sănătos , fără zahăr procesat adăugat

– Desert rapid cu mere, ușor de făcut, în 10 minute sau chiar mai puțin

– Îndulcite natural cu caise și măr aromat

– Fabricate cu doar 6 ingrediente

– Excelente pentru pregătirea rapidă a gustărilor

– Prietenoase cu congelatorul, pot fi stocate cu ușurință în congelator, mai ales dacă le pregătiți înainte.

Mara IEPURE – E.nergie din dulce sănătos

”A mânca sănătos poate fi chiar gustos!”

Tags:
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top