Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

Amplifică ordinea și armonia – pentru a simți bucuria

Home/Armonie/Amplifică ordinea și armonia – pentru a simți bucuria
14iun.

Draga mea, 

Simți și tu, câteodată, că – în viața agitată pe care o duci, cu toate responsabilitățile pe care le ai –  poate fi dificil să găsești timp pentru a te concentra asupra ta și a atinge armonia și ordinea?
Sunt Raluca Bugariu și, în cei aproape 50 de ani de viață, am observat că este esențial ca noi, femeile, să investim în noi însene – energie, timp și bani – pentru a ne menține echilibrul și pentru a prospera în toate aspectele vieții.

“Dacă sunteți întrebați: În ce stă fericirea? , spuneți: În a fi în armonie cu tine însuți.” – Pitagora

În calitate de reprezentantă a Armoniei în cadrul evenimentelor din Comunitatea F.E.M.E.I.A. –  și în restul comunităților în care profesez – creez și facilitez, cu mare bucurie, contexte educaționale.

Tabăra F.E.M.E.I.A – Ediția a II-a din iulie 2023 – e o oportunitate unică pentru femei, un spațiu special creat pentru tine ca să-ți dăruiești fericire.
Vei avea ocazia și, tu, dacă alegi să ni te alături,

  • să-ți (re)descoperi puterea interioară,
  • să-ți (re)construiești relații de calitate și
  • să îți (re)aduci și mai multă ordine și armonie în casa și în viața ta.

De 25 de ani ofer consultanță pe teme de echilibru și armonie, performanță și creștere continuă, așadar iată ce teme voi aborda vara aceasta:

1: Armonia în casa ta ordonată
Casa este sanctuarul tău personal, locul în care să te simți cel mai bine.
În tabăra noastră:

– vei învăța despre principii și obiceiuri care te vor ajuta să creezi o atmosferă calmă și plină de armonie în casa ta

– vom explora metode practice de organizare, de eliminare a dezordinii și de creare a unui spațiu care te va inspira și te va susține în fiecare zi.

2: Armonia în relații de calitate 

Relațiile noastre sunt fundamentale pentru fericirea și împlinirea noastră.
Ca urmare, #împreună:

– vom explora câteva modalități concrete de a-ți dezvolta relații autentice și de a-ți îmbunătăți comunicarea cu cei din jurul tău, mai ales cu membrii familiei,

– vei avea ocazia de a participa la sesiuni interactive care te vor ghida în descoperirea modurilor de a-ți spori feminitatea, conexiunea emoțională și de a-ți construi relații armonioase, stabile și pline de bucurie.

3: Armonia în obiceiuri pentru o viață echilibrată
Știi și tu faptul că obiceiurile noastre zilnice au un impact semnificativ asupra echilibrului nostru și a succesului pe termen lung.
Ca urmare, în Tabara F.E.M.E.I.A.:

– vom explora obiceiuri sănătoase și practice care te vor ajuta să-ți gestionezi emoțiile și gândurile, timpul și corpul, să-ți dezvolți productivitatea și să-ți menții bunăstarea fizică și mentală.

-vei descoperi că prioritizarea propriei tale fericiri, privită din prisma multiplelor inteligențe,  este esențială pentru a trăi o viață armonioasă, plină de satisfacții, în echilibru.

“Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui și ceea ce faci.” – Mahatma Gandhi

Da, te asigur că Tabăra F.E.M.E.I.A. este o ocazie unică de a investi în tine și de a-ți îmbunătăți viața. Vei întâlni alte femei minunate – într-un mediu deschis și prietenos, în care vei putea împărtăși experiențe și te vei inspira de la celelalte participante, vei învăța practici și tehnici pe care le vei putea aplica în mod concret în viața ta de zi cu zi, vei pleca acasă cu instrumentele necesare pentru a-ți crea propria armonie și ordine în casă, în relații și în viață.

Eu vor fi acolo pentru a-ți oferi suport și îndrumare pe tot parcursul călătoriei tale către ordine și armonie.

Așa cum am menționat la început, investiția – de energie, timp și bani – pe care o faci în tine este una extrem de valoroasă.
Noi îți oferim ocazia să-ți redescoperi potențialul, să-ți asumi controlul asupra vieții tale și să-ți construiești un viitor plin de satisfacții.
Fie că îți dorești o casă organizată și liniștită, relații profunde și împlinite sau pur și simplu o viață mai echilibrată, această tabără este locul perfect pentru a face ca aceste dorințe să devină realitate. Astăzi este ziua în care poți începe să construiești viața pe care ți-o dorești. Hai să facem acest drum împreună!

Cea mai înaltă educație este cea care nu ne dă doar informație, ci face ca viața noastră să fie în armonie cu întreaga existență.
Rabindranath Tagore

Cu bucurie și armonie te îmbrățișez,
Raluca Bugariu

Tags:
Abonează-te la Newsletter și vei primi periodic informații noi de pe site.

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A este o echipă de femei al cărei scop este să ofere contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie

F.E.M.E.I.A © 2022 All rights reserved.  Designed by AD Web Design IT

Scroll to top